Het oude normaal is terug….in Florida

Het oude normaal is terug….in Florida

Stadions zijn weer volgepakt, sportwedstrijden druk bezocht, party in bars en restaurants alles is terug naar het oude normaal sinds de gouverneur daar, Rick DeSantis, om de tafel is gaan zitten met echte onafhankelijk virologen en immunologen en de Staat daarna heeft opengegooid en de Corona oekazes heeft afgeschaft.

Nu naar maanden kunnen de hotemetoten in de amerikaanse RiVM niet meer uitleggen waarom de ‘besmettingen’ in Florida bijna verdwenen zijn (ondanks de hoge gemiddelde leeftijd in Florida) vergeleken met de democratische gerunde Staten die nog steeds lockdown, mondluiers, anderhalve meter hanteren. In die Staten is het circus Corona nog steeds gaande. Amerikanen, zelfs Canadezen reizen naar Florida voor een uitje en vele californiers en newyorker ontvluchten hun corona dictators en verhuizen naar de sunshine state.

Zolang ons RiVM, de kwakzalvers VanDissel, Gommers en Koopmans, hun corona mantra handhaven in opdracht van hun vaccin baas Bill Gates verandert er hier niet veel. Rutte heeft voor het eerst zijn oor elders te luisteren gelegd ondanks dat beweert Gommers voor de zoveelste keer dat de ziekenhuizen de grote instroom van Corona patienten niet aan kunnen terwijl IC medewerkers klokluiden dat het er leeg is en Koopmans ons bullshit verkoopt dat de Indiase variant in Nederland is aangekomen. Het lijkt meer op de moed der wanhoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.