RiVM blijft zitten met heel veel onverkochte AstraZeneca spuitjes

RiVM blijft zitten met heel veel onverkochte AstraZeneca spuitjes

De zestigers trappen er niet in. Ging het RiVM er nog van uit dat het AstraZeneca spuitje massaal zou worden genomen door de zestig plussers dankzij omgekochte huisartsen, nu blijkt echter dat een groot deel (aantal niet bekend gemaakt ondanks dat het RiVM dit precies weet) niet is komen opdagen na ontvangen RiVM vaccinatie oproep kaart. Ik denk dat als het RiVM de aantallen wel had bekend gemaakt kwakzalver Gommers en koearts Koopmans accuut ter plekke een hart stilstand zouden hebben gekregen. Het vaccinatie plan ligt blijkbaar in duigen.

Nu heeft het RiVM bekend gemaakt dat iedereen nu zelf op afspraak langs de GGD of huisarts kan gaan omdat er zoveel ‘vaccins’ over zijn. Veel geluk daarmee en zorg dat je je uitvaart verzekering in orde hebt. De uitvaart prijzen zijn weer fors gestegen en ze hebben het er hardstikke druk mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.