Hoe kan het dat een demissionair kabinet zo’n fascisten wet kan maken

Hoe kan het dat een demissionair kabinet zo’n fascisten wet kan maken

De nieuwe quarantaine wet gaat een twee deling in de maatschappij een soort apartheid staat creëren zonder enig noodzaak. Corona bleek geen pandemie en het virus nooit aangetoond. Besmetting is niet ziek en geen klachten. Als je niet ziek bent en geen klachten ga je toch ook niet naar de huisarts? Laat je je ook niet testen met een test die geen infecties kan meten?

De thuisblijfplicht slaat nergens op. Vorig jaar zomer was er ook geen thuisblijf plicht dus waarom nu ineens wel? RiVM vaccinatiebewijs gaat straks ook voor evenementen toegang gelden. De oppositie partijen moet dit niet accepteren. Ik zou het de 1e Apartheidswet noemen. Een demissionair kabinet handelt alleen zaken af en zeker niet het maken van een onnodige draconische wet die een schending betekent van onze grondwettelijke rechten. Je ziet hier de lockstep agenda. Touwtjes vieren en weer aantrekken.

DeJonge wil eerst weten of het spuitje wel werkt voordat hij ingeënte personen vrij van quarantaine plicht geeft.

https://www.ad.nl/politiek/kabinet-vaccinatiebewijs-kan-alternatief-worden-voor-quarantaineplicht-en-toegangstest~ac9394e2/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.