In 2018 overleden meer mensen aan de griep in het 1e kwartaal dan nu in 2021

In 2018 overleden meer mensen aan de griep in het 1e kwartaal dan nu in 2021

Had het Rutte regime in 2018 een pandemie uitgeroepen? Was er toen ook lockdown, avondklok, anderhalve meter, verplicht mondluier? Vaccinatie? Nee, nee driewerf nee.

Het Rutte regime en het OMT liegen dat ze barsten. Klokkeluiders uit de IC wereld melden dat er al maanden geen volle IC’s meer zijn, eigenlijk al niet meer sinds half Mei. Meer en meer politici laten zich ontvallen dat de Covid19 Pandemie niets anders is dan een Pol Pot regime te vestigen in de hele wereld.

De Agenda2030 is gestart begin vorig jaar. De hele pandemie was aan elkaar gelogen. Merkel, Macron, Rutte, Johnson, EU muppets ea hebben al besloten u te onteigenen. U heeft geen bezittingen meer en u zult gelukkig zijn welke halve zool heeft dat bedacht? Het is de grootste onteigenings poging ter wereld. Uw huis, auto, bewegingsvrijheid, mening zal allemaal afgenomen worden als die communistische gekkies het voor het zeggen krijgen. Alles wordt opgehangen aan kunstmatige intelligentie. U dient toestemming te vragen om zich te mogen verplaatsen. Mening wordt niet meer geaccepteerd. Voor andersdenkenden staar de gulag klaar. Landbouw en veeteelt worden afgeschaft. Vlees zal er niet meer zijn. Uw voedsel zal uit een laboratorium komen. Denk niet dat de lui hierachter dit ook gaan eten. Voor de elite zal gewoon vlees, vis en landbouw producten beschikbaar zijn maar voor u niet. Het buzz woord is CO2 neutraal. Via boetes zullen ze uw geld afnemen. Er zullen miljoenen uit Afrika en Afghanistan naar Europa worden gehaald want Afrika en Midden-Oosten zullen ontruimd gaan worden.

In augustus komen de communistische gekkies van het WEF weer bij elkaar. Ook Rutte zal acte de presence geven want ook Mark ‘Commie’ Rutte heeft al aan Schwab en de VN toegezegd mee te willen werken hieraan. Daarna zal het wereldwijd worden voorgesteld en uitgerold. Ga er maar vanuit dat de media halleluja zullen prediken net als met de Coronavirus pandemie. Hoe gaat nu zo’n wereld na TheGreatReset er uit zien in 2030? Niemand heeft enig bezitting meer dus ook geen mobieltje, communicator, horloge, sleutels, zakdoek, schoenen, kleding e.d. Ik stel mij zo voor dat overal een publieke communicator zal zijn met direct lijntje naar big brother AI. Big Bro waar slaap ik vannacht? Big Bro waar en wat eet ik vandaag? Wat trek ik vandaag aan? Welk werk doe ik vandaag? Big brother mag ik een schop? Big brother ik wil graag fietsen mag ik een fiets? Daar niemand meer iets bezit moet er dus een AI ding zijn die alles centraal regelt. En er zal dus een gigantisch transport systeem moeten zijn om spullen te brengen en te halen. Ook schrijft de WEF als voorbeeld van de deel samenleving dat je voormalig huiskamer als zakelijke vergader lokatie kan dienen voor service verleners. Dit niemand bezit iets systeem bestaat feitelijk al eeuwen en heet De Gevangenis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.