Leugenpers roept van de daken de Indiase variant – Indiers roepen geef ons lucht! en meer onzin

Leugenpers roept van de daken de Indiase variant – Indiers roepen geef ons lucht! en meer onzin

U dacht de meeste leugens over Corona zijn nu wel geroeptoetert door de Belg die eigenaar is van al onze kranten en weekbladen. Laatst las ik in het AD een typisch vlaamse zin in een stuk over dat Putin Wit Rusland wil inlijven. Ik had er nog nooit van gehoord en het klonk niet typisch Rotterdams. En dat voor een vanouds Rotterdams Dagblad.

Ook Marion Koopmans, de koe dokter, riep de Indiase variant is in Nederland. Ook de nederlandse kranten schreven ‘Indiers smeken geef ons lucht”. Het is allemaal wat de amerikanen noemen fearporn. Feit is dat de aantallen spectaculair begonnen te stijgen toen Modi, een globalist, stopte met Ivermectine en startte met massaal mRNA inspuiten. Ook in Europa zijn de lui die ziek worden van het ‘vaccin’ de ziekenhuizen aan het bevolken.

Gert Eysebaert CEO van het belgische Mediahuis, die honderden miljoenen over heeft en onze kranten koopt terwijl die allemaal verlies lijden, stop met die onzin. De Indiase regering heeft vorig jaar elke Indier een pakket medicijnen gegeven twv van €3 waaronder de wonderdrug Ivermectine. Er is geen enkel Covid Corona geval meer geweest in India sinds dien. Joe Biden had deze maabd nog aan India miljoenen AstraZeneca doses aangeboden omdat hij ze niet kon slijten aan de amerikanen en India wees het af. Niet nodig. Stop met lezen van de leugenpers en kijken naar de nederlandse propaganda omroepen. Dan slaap je veel beter.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Zo zie je maar weer. De dagbladen en NPO liegen ook dat ze barsten. India is veel veiliger dan Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.