We staan op het punt om het kantelpunt te bereiken aldus Reiner Fuellmich!

We staan op het punt om het kantelpunt te bereiken aldus Reiner Fuellmich!

De coronamaatregelen zijn de ergste misdaden die ooit tegen de menselijkheid zijn gepleegd, vindt advocaat Reiner Fuellmich. Dit ging nooit over een virus of de gezondheid; dit ging over controle door de 0,01%, de elite die al beschikking had over enorme sommen geld en kapitaal.

Reiner Fuellmich heeft vele experts gesproken en het bewijsmateriaal rond de coronacrisis bekeken. Hij denkt dat men de PCR-test opzettelijk onbetrouwbaar heeft gemaakt, om zoveel mogelijk besmettingen te krijgen. Dit om de vaccinatie-agenda — waarbij het in werkelijkheid gaat om genetische experimenten — te ondersteunen. Na deze zaak een jaar bestudeerd te hebben komt hij tot de conclusie dat dit de grootste misdaden zijn die ooit tegen de menselijkheid zijn gepleegd.

De oorspronkelijke agenda was gepland voor 2050. Deze is naar voren geschoven naar 2030 en daarna versneld naar 2020. Dit is allemaal te snel gegaan. Dat verklaart ook de vele slordigheden. Hij vermoedt dat de vele bijwerkingen die het vaccin nu veroorzaakt nooit de bedoeling zijn geweest. Deze injecties zijn een vorm van genetische manipulatie en onderdeel van een genocideplan, om totale controle en gehoorzaamheid te verkrijgen van degene die na deze ‘schoonmaakactie’ over zouden blijven. Hij zegt bewijzen te hebben voor de boude claims die hij maakt.

“We staan op punt om het kantelpunt te bereiken, denk ik. Vanwege de vele fouten die ze maken.”

REINER FUELLMICH

Men wil met de coronacrisis eveneens verbloemen dat de EU failliet is. Ook de pensioenfondsen zijn leeggeroofd. Daarom wilde men Europa onder controle krijgen, voordat mensen zouden gaan begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. De gepleegde misdaden vragen om behandeling in een internationaal tribunaal. Reiner Fuellmich denkt dat de nationale rechtbanken niet geschikt zijn, want de omvang van de zaak strekt verder dan deze rechtbanken aankunnen.

De mensen achter het sinistere plan en de wereldwijde lockdown is de 0,1% van de bevolking, die de rest van de bevolking, de 99,9% probeert te overheersen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is in wezen een van de private wereldwijde organisaties, gerund door de ultrarijken die de wereld besturen. Zij zijn de drijvende kracht achter de vaccinatie-agenda voor een ziekte met een IFR (Infection Fatality Rate) van slechts 0,14-0,15%, wat vergelijkbaar is met de gewone griep.

Tabel met cijfers van de overlevingskans wanneer je Covid-19 krijgt.

Het belangrijkste op dit moment is om informatie te delen en te verbinden. We zijn inmiddels met een voldoende grote groep mensen (10-20%) om het tij te kunnen keren. De verbinding ontstaat ook op spiritueel niveau en maakt ons krachtig. We kunnen niet anders dan deze strijd aan te gaan, want als we dit verliezen, dan verliest de mensheid. De elite wil ons echter doen geloven dat we deze strijd niet kunnen winnen. Ze gebruiken mainstream media om ons te ontmoedigen. Maar Reiner Fuellmich denkt dat we vlakbij het kantelpunt zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.