Weimar rechter Dettmar verbood scholen in Weimar kinderen PCR tests en maskers te dragen

Weimar rechter Dettmar verbood scholen in Weimar kinderen PCR tests en maskers te dragen

Dit was een succesvolle uitspraak tegen Merkel haar dictatoriale neigingen. Het ging om een school die alleen kinderen wilde toelaten na PCR test en dragen van mondmaskers. Deze zaak kwam voor de lokale rechter op verzoek van ouders. De uitspraak was gedaan omdat de rechter vond dat kinderen beschermd moesten worden tegen deze willekeur.

Deze rechter heeft het geweten want de volle kracht van het Merkel Stasi machts apparaat werd op hem losgelaten. Zijn huis, kantoor en auto werden doorzocht op ‘querdenken’ en zijn administratie en mobiel werd in beslag genomen. De opdracht hiervoor kwam van een Merkel welgevallige rechter.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Zover is het al gekomen dus in Duitsland. Merkel is echt een SS’er…..De Gestapo kwam dus bij die rechter op bezoek! Zo triest wat hier gebeurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.