Big Pharma krijgt er elke dag levenslange patienten bij

Big Pharma krijgt er elke dag levenslange patienten bij

U wilt graag de rest van uw leven klant zijn van pharmaceuten? Pharma komt van het griekse woord pharmakia dat gifmengers betekent. Neem het Pfizer/J&J/AstraZeneca mRNA corona ‘vaccin’ een fabriekje dat uw dna omcodeerd zodat u de rest van uw leven pharma klant bent.

Weer een zoveelste geval van een tweede (booster) prik die het slachtoffer van disinformatie en leugens verlamd van de nek af. Veel geluk ermee. En ja ze had een virale infectie gehad voor ze de prik nam. Dit zien we al sinds December. Voor mensen die een infectie hebben gehad zijn de gevolgen desatreus. Doktoren kunnen niets vinden. Alle onderzoeken leveren niets op. De oorzaak zit mogelijk in haar hersenen. Van mRNA is nu wel bekend dat het in de micro bloedvaten wanden spikes produceerd. Bloedstollingen dus. De mantra van de gifmengers is dus weer aan ons spuitje kan het niet liggen. In deze dagen is kennis levensreddend. De naieve luie donders gaan ten onder.

https://www.infowars.com/posts/woman-paralyzed-from-neck-down-following-2nd-dose-of-pfizer-covid-jab/

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Zoals gewoonlijk ligt het niet aan het spuitje maar aan de mensen zelf. Hoe kan dit nou toch weer?

    comments user
    admin

    verantwoordelijkheid ontkennen is ook een vak en daar gaan miljoenen in om

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.