Ziet er niet goed uit voor de reisbranche in een na Covid wereld

Ziet er niet goed uit voor de reisbranche in een na Covid wereld

Financial Times schrijft dat de bank wereld besloten heeft niet meer gebruik te gaan maken van fysieke reizen maar in plaats daarvan gebruik te maken van online communicatie. Dit betekent dat de ellende van de reis wereld en hotel wezen nog lang niet over is. In Nederland zie je deze trend ook al. Audio & video branche heeft het razend druk met leveren en installeren van professionele audio en video studios bij bedrijven voor Zoom e.a. opkomende communicatie middelen over internet van online vergaderen. De introductie van de EU vaccinatiepas zal, als dit allemaal door gaat, en de eis van vaccinatie door luchtvaart maatschappijen waarbij dezelfde luchtvaartmaatschappijen EU steun krijgen op voorwaarde dat ze vluchten onder 2,5 uur staken, een definitieve klap betekenen voor de economi├źn van de zuidelijke europese staten. Wensdromen hebben altijd onvoorziene consequenties.

https://www.ft.com/content/b50d7754-b257-4c5b-88b8-886fb19366b3?segmentId=2fbd1a9a-c8e3-7947-12ce-2a70795f5a13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.