Brief van 1200 officieren van het Franse leger melden Macron uw beleid is anti Frans

Brief van 1200 officieren van het Franse leger melden Macron uw beleid is anti Frans

Ze dreigden nog niet met een coup maar het komt wel dichtbij. De franse politie hebben de controle verloren in de banlieues (islamitische buitenwijken van alle steden in Frankrijk. De problemen lopen al jaren uit de hand, franse cultuur ligt onder vuur, de politie treedt wel op tegen vreedzame protesten maar is afwezig in de islamitische wijken. Maar dit zie je ook al in Nederland en Duitsland gebeuren.

Elke week worden meerdere kerken in die islamitische franse wijken in de brand gestoken. De franse trots AirFrance mag niet meer vliegen op bestemmingen binnen 2,5 uur en frankrijk heeft nu de grootste schulden (groter dan Italiƫ) in de EU.

Rijdt eens door het franse platteland en je ziet de teloorgang. Frankrijk en de zuidelijke landen zijn ten onder gegaan aan het private ECB beleid. Macron is een globalist, hij wil frankrijk integreren in de Europese Sovjet Unie en het weg doen van de franse cultuur. Macron zal waarschijnlijk meer europa willen en voor een europees leger zijn om de nationalistische druk van binnen uit te onderdrukken.

De oorzaak van de franse economische teloorgang (en dat van de andere EU landen muv Duitsland dat nog wel Sparkassen heeft, maar ook steeds minder) is het beleid van de ECB. Tot op vandaag is het ECB beleid het vernietigen van de kleine spaarbanken zonder winst oogmerk die van oudsher het kleine en middelgrote bedrijven mogelijk maakt om nieuwe producten te ontwikkelingen en daarbij de banen motor was voor zo lang. Deze destructie door de ECB gevoerd sinds het werd geinstalleerd komt nu terug als economische malaise. De private ECB wil alleen grootbanken die handelen op de beurs en het financieren van risico dat niets toevoegd aan de economie. Dat dit tot een ineenstorting leidt van de eurozone is een kwestie van tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.