In het najaar zullen de IC’s vol liggen met ‘gevaccineerden’ De derde golf

In het najaar zullen de IC’s vol liggen met ‘gevaccineerden’ De derde golf

Hiervoor was vorig jaar al gewaarschuwd. Het ‘vaccin’ doet niets tegen Covid19 omdat dit ‘coronavirus’ niet bestaat. De mensen die zich hebben laten injecteren met het mRNA fabriekje en naar verluidt in Juni hun tweede injectie krijgen zullen (als ze die booster overleven) tegen de tijd van het influenza seizoen in het najaar en winter de Intensive Care overbevolken

De politici en OMT zullen dan roepen dit is de derde golf. De mensen die beide spuitjes hebben gehad en mogelijk nog een derde in September krijgen zijn een bedreiging voor de ongevaccineerden vanwege de verspreiding van hun door hun lichaam gemaakte virussen. mRNA vaccin maakt van het lichaam een virus fabriek. De bewijzen stapelen zich op. Op dit moment voornamelijk bij vrouwen mbt hun perioden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *