Is de mRNA injectie een biowapen?

Is de mRNA injectie een biowapen?

Negentig minuten rondetafel gesprek van de meest actieve artsen tegen het big Pharma depopulatie spuitje. Vreemde dingen gebeuren met mensen die niet ingeent zijn én samenleven met mRNA geinjecteerden. Wat is het? Feromonen? Adeno spike? Het enige wat we zeker weten is dat het een biowapen is.

Als je erover nadenkt. Mensen laten zich inspuiten met een biowapen, een mRNA fabriekje terwijl Covid19 nooit bestaan heeft want niemand heeft het ooit geisoleerd en de hele medische wereld en politiek werkt mee om de bevolking uit te moorden. Het is de ideale moord. Een duivels plan.

Kijk en werk actief mee met het bestrijden van het Kwaad.

https://rumble.com/vfyvcn-critically-thinking-with-dr.-t-and-dr.-p-episode-44.html?fbclid=IwAR1HTZAKWbJXMlZ4XNgu9FnijXceyv-OjUcDH7vbQywBS7-dEQqxrFFgT8o

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *