WHO: de PCR test bewijst niets

WHO: de PCR test bewijst niets

Dit moet voor Rutte & Co wel een schocker zijn. Zijn lockdown beleid gebaseerd op ‘besmettingen’ wordt nu door de WHO onder de bus gegooid. Niet dat het veel uit maakt want de kat is al uit de zak. De economie gesloopt. Het testen gaat wel gewoon door. De EU heeft het verordonneerd. WHO die in Januari 2020 de PCR test aanbeval met een versterkingsfactor groter dan 35 (normale waarde 20,4 lang geleden) heeft het advies de PCR test te gebruiken voor besmettingen (cases) ingetrokken onder het mom we maakten er een zooitje van.

Volgens de gepensioneerde oud Pfizer vice CEO, Mike Yeadon, meet je bij CT=35 maar 3% van de virale belasting dwz 97% is vals positief. Geen besmettingen dus. De tweede golf was dus gefaked. Het wordt nu toch echt tijd voor een Nuremburg proces om de daders te straffen. Het is de grootste oplichtingszaak van de eeuw. Mensen zijn onnodig bang gemaakt voor een virus dat niet eens bestaat. Mensen hebben uit angst en op advies van hun huisarts het spuitje genomen dat hun lichaam verandert in een virusfabriek zonder dat de criminelen hen hebben verteld dat ze hun lichaam ter beschikking van de wetenschap hebben gesteld, een pharmaceutisch expiriment, dat nog loopt tot 2023.

Virus advocaat Jeroen Pols zei het al. De hele Covid19 oplichtingszaak is opgehangen aan de PCR test. Nu de WHO deze heeft afgeschoten moet het niet zo moeilijk meer zijn om de PCR zaak tegen de Staat te winnen. De Covid scam was faked. Nu moeten de mensen nog wakker worden. Rutte, OMT en RiVM kunnen vervolging tegemoet zien waar menig advocaat de vingers kan aflikken. De schade aangericht door het trio loopt in de tientallen miljarden.

https://www.globalresearch.ca/nucleic-acid-testing-technologies-use-polymerase-chain-reaction-pcr-detection-sars-cov-2/5739959

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.