2 miljoen doden in Nederland?

2 miljoen doden in Nederland?

In augustus 2021 komt de WEF met Klaus Schwab weer bij elkaar om de volgende stappen te bespreken. Het zal waarschijnlijk niet openbaar zijn en de deelnemers zullen de bekende handlangers zijn. Tot augustus verwacht ik geen veranderingen. Na september wordt het een heel ander verhaal wanneer het eerste seizoens virus zijn intrede weer doet. Het Rhino virus.

Ik verwacht dat de straten vol zullen liggen met doden en stervenden. Men zal de 2 miljoen die geinjecteerd zijn geworden niet kunnen begraven of cremeren omdat het er teveel zijn. Het zal rechtsteeks uit Dante’s Inferno zijn. Er zal geroepen worden dat Covid de oorzaak is en niet de injectie. Ze zullen waarschijnlijk de niet geinjecteerden gaan verplichten om alsnog de ‘kill shot’ te nemen. De vraag is echter of de politie en leger die al wel geinjecteerd zijn ook maar in staat zullen zijn dit dwingend te kunnen opleggen.

Dit scenario heb ik niet zelf verzonnen. Artsen en microbiologen voorspellen dit al sinds december en sommige zelfs al veel eerder. Ze hebben de EMA toezichthouder hiervoor gewaarschuwd en onmiddelijk te stoppen met injecteren. Tevergeefs. Het hoeft niet persé het Rhino virus te zijn. Elk ander virus zal het zelfde veroorzaken gebaseerd op onderzoek op fretten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.