Als mRNA je cellen kan veranderen in een fabriekje dat spikes maakt kunnen ze met dezelfde technologie ook kanker genezen

Als mRNA je cellen kan veranderen in een fabriekje dat spikes maakt kunnen ze met dezelfde technologie ook kanker genezen

En waarom gebeurt dat dan niet? BioNtech het duitse bedrijf dat de mRNA spuitjes maakt en samenwerkt met Pfizer en Moderna heeft de technologie in huis om kanker te bestrijden. Het bedrijf is destijds met dat doel opgericht maar is overgeschakeld op mRNA spike eiwitten maken voor depopulatie doelen.

Men is het erover eens in de medische wetenschap dat kanker van buiten wordt veroorzaakt (voedsel, ongeving, blootstelling aan toxische stoffen) en niet vanuit de eigen DNA. Als men messenger RNA kan maken voor elke gewenste opdracht en nu dus een synthetisch fabriekje om spike eiwitten te maken in je cellen dan kunnen ze ook mRNA maken om een tweede neus te laten groeien of het geheugen te wissen. De technologie bestaat al. Moderna en BioNtech hebben het dan ook niet over een medicijn maar over de software van het leven als het gaat om hun producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *