EU vaccinatie paspoort al in 2018 bedacht

EU vaccinatie paspoort al in 2018 bedacht

In de laatste jaren voor de Corona plandemie in Maart 2020 begon startte de Pharmaceutische industrie al met lobbyen bij de ongekozen Brusselse burocraten help ons van de afgrond en start met een vaccinatie paspoort als wapen tegen toenemende vaccinatie terughoudendheid onder de europese bevolking. Deze terughoudendheid kwam door de vele schandalen, veroorzaakte invaliditeit en dood door injectie onder de klanten van de Pharma gifmengers. 8 van de 10 gif mengende pharmaceuten ter wereld heeft het hoofdkantoor in Europa. Vaccines is hun killer baby. Hun omzet ging richting putje en het betalen van huisartsen om vaccines te verkopen ging ook richting nul. Er moest dus redding komen in de vorm van een paspoort, feitelijk een vaccinatie verplichting. Met zo’n vaccinatie paspoort zou je dan toegang krijgen tot winkels, evenementen en het kunnen reizen.

Wie zaten achter deze lobby? Het zal u niet verbazen maar we komen de Bill & Melinda Gates Foundation, Johns Hopkins Uni, GAVI (club van pharmaceuten) en de WHO tegen. (dezelfden zouden in 2019 de plandemie oefenen) Saillant detail, de Sovjet Unie had ook zo’n paspoort en ook daar mocht je niet de stad uit zonder reden.

Let wel in 2015 konden de grenzen niet gesloten om de invasie horden te stoppen richting Duitsland want volgens de Brusselse kleptocratie was het Verdrag van Schengen heilig en kon niet aan getornd. Vrijheid van verplaatsen was een van de hoekstenen van de EU. Zonder deze hoeksteen zou die EU niet meer kunnen bestaan. Hoe rap ging die hoeksteen de prullebak in met de Corona plandemie. Grenzen gingen op slot, mensen mochten hun huis niet meer uit.

Men had blijkbaar een vooruitziende blik in de normaal weinig actieve burelen (voor de gemiddelde EU burger) van de ondemocratische Brusselse burelen die daar voornamelijk zitten om het groot kapitaal van dienst te zijn want het wachten was natuurlijk op een pandemie om dit uit te voeren. De europese bevolking zou dit paspoort onder normalen omstandigheden nooit accepteren. Zie daar was de Corona plandemie. Hieronder het ontwerp uit 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.