19.916 oog problemen gerapporteerd na Pfizer/AstraZeneca injectie

19.916 oog problemen gerapporteerd na Pfizer/AstraZeneca injectie

In Europa zijn tot op heden 19.916 ‘bijwerkingen’ gerapporteerd aan de EMA mbt oog problemen varierend van bloedingen, oogafwijkingen, focus problemen, niet coordinerende ogen tot algehele blindheid. Ook thrombose (bloedklontering) in de bloedtoevoer naar de ogen is geconstateerd. Ik heb de trials gepresenteerd aan de EMA gelezen en daar werd noch thrombose noch oog problemen in gemeld.

Ik heb dan ook sterk het idee dat de trials gefaked waren net als de peer reviewed studie in TheLancet over Hydroxychloroquine die na kritiek teruggetrokken werd. De EMA dient per onmiddelijk de nood toestemming in te trekken voor alle mRNA/Adeno vector injecties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *