Forum voor Democratie poster

Forum voor Democratie poster

Brilliante actie van Forum voor Democratie. Het CiDi heeft al tientallen jaren geleden onze bevrijdingsviering gestolen en onze politici werkten hier aan mee. Niet de nederlandse gevallenen worden nog herdacht maar een heel klein deel van onze bevolking namelijk de joden. De rest van de nederlanders die omkwamen in WW2 worden al jaren niet meer herdacht. Dat was de reden voor een Indiƫ monument. In Maart 2020 keerden de Nazi fascisten terug en sloten ons op voor een gefaked virus nog nooit vertoond en dat had niets van doen met medische wetenschap. Er overleden minder mensen in 2020 dan in 2019/2018 en 2017 (cijfers RiVM). Er was dus geen pandemie eerder een plandemie. Keer om naar het oude normaal of verwacht een burger oorlog. De mentaal zwakke zielen nemen de mRNA spuit, de sterken wijzen het af. Mijn stem krijgen ze bij de FvD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *