Er worden nu influencers sporters acteurs betaald om de spuit aan de man te brengen

Er worden nu influencers sporters acteurs betaald om de spuit aan de man te brengen

Een social media influencer klapte uit de school als klokkeluider. Zij vertelde in een podcast dat haar 4000 dollar was geboden om de spuit te nemen en een video ervan te maken. Zij weigerde en plaatste een verklaring op haar kanaal. De chinese communisten in Silicon Valley houden niet van klokkeluiders en ze moest de video verwijderen of ze zou op het strafbankje komen en haar advertentie verdiensten geblokkeerd.

Ook acteurs en sporters worden betaald. Laatst Magic Johnson. Ze worden gevideotaped en geinjecteerd onder het mom van neem de spuit. Te bizar voor woorden. Als een vent in een witte jas morgen zegt spring drie hoog uit het raam dan zijn er schapen die dat nog doen ook.

https://thecovidblog.com/2021/04/13/whitney-rife-instagram-influencer-was-offered-thousands-of-dollars-to-take-vaccine-selfie/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.