Globalisten Agenda BuildBackBetter

Globalisten Agenda BuildBackBetter

Het is niet dat men het niet eerder heeft geprobeerd. De Club van Rome in de jaren zestig was de eerste die CO2 klimaat verandering zag als een gelegenheid om de depopulatie agenda BuildBackBetter uit voeren. Niet veel later schreef men TheGreatReset. Ze financierden de beweging Baas in eigen Buik eind jaren zestig begin jaren zeventig. Jonge geindoctrineerde betaalde vrouwen liepen rond met Baas in eigen buik op hun buik geschreven. Antifa van de jaren zeventig. Van Agt als justitie minister had er problemen mee. 1973 werd de abortus provocatus wet doorgevoerd. Gevolg was dat sindsdien miljoenen ongeboren mensen werden vermoord. In 1973 circuleerden folders hoe abortus plaatsvond.

Het was niet veel anders dan de beelden van moorden onder Stalin, Hitler, Hirohito, Mao en Pol Pot allemaal gefinancierd door de Malthusian globalist eugenic banksters. Moord en doodslag was altijd al het handelsmerk van globalist satanische bankiers in Londen. Na de Amerikaanse revolutie en Franse revolutie zagen de Malthusian bankiers het gevaar voor henzelf in. Als mensen zich verenigen tegen onderdrukkers en plunderaars zoals zijzelf dan konden zij zelf ook hetzelfde lot verwachten als de koningen. Vandaar hun behoefte van totale controle. Moord met voorbedachte rade was beter dan wachten totdat de meute voor je deur staat.

Dat de Maltusian bankiers in Londen het jaar 2020 uitkozen was niet vreemd. Bevolkingen hadden nu wel door wat er aan de hand was dankzij internet en sociale media en meer en meer landen in Afrika ook op sociale media actief kozen China en was het economisch plunderen van de derde wereld door het Westen op zijn retour. Het jaren lang plunderen van de gemeenschap sinds Nixon de goudstandaard afschafte kwam aan het einde. Teveel schulden.

Voor de globalisten satanische bankiers is het nu ‘do or die’. Ze zullen hierbij tot het gaatje gaan want er is geen andere weg voor hen. Hun tijd is voorbij. Hun agenda’s lezende is BuildBackBetter, TheGreatReset en Agenda2030 niet echt een realistisch plan. Het zal niet kunnen werken maar daar gaat het hun niet om. Alles is mist om de medewerking te krijgen van de mensen zichzelf om te brengen. Kijk maar hoeveel mensen die dit alles weten toch het spuitje nemen of de vele zelfmoorden. Het zal wel even duren maar ik ben ervan overtuigd ga je tegen de bevolking in dan loopt het slecht met je af, altijd. De geschiedenis getuigd ervan. Niets is eeuwig.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Van mij mag dit heel snel komen. Ik ben dit gezeik zo vreselijk zat! Iedereen om je heen neemt die afgrijselijke prik en straks worden wij er op aangekeken dat we die prik niet hebben genomen of zullen nemen! Ik ben erg benieuwd wanneer de eerste doden hier gaan vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.