Mafia infiltreerde Gezondheidszorg

Mafia infiltreerde Gezondheidszorg

Dr. Mercola, een bekend amerikaanse arts, kreeg een brief naar eigen zeggen van de FDA (amerikaanse toezichthouder o.a. medicijnen) dat hij de vitamines C, D en mineraal Zink niet in een zin met Covid19 (coronavirussen) mag noemen want het heeft geen goedkeuring gekregen in samenhang met Covid. Dit nu is toch vreemd. Vitamine C wordt al sinds de jaren zestig geadviseerd en als bescherming tegen coronavirussen gepropageerd net als D3 en Zink. Allerlei met Gates Foundation en zelfs wereldregering Council of Foreign Relations en NAVO’s Atlantic Council hebben Mercola vijand van de staat genoemd. Omdat eea gepaard gaat met fysieke bedreigingen heeft hij vitamine C van zijn website moeten halen. Zelfde met vitamine D en Zink. Zijn website hieronder:

https://www.mercola.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.