Marine LePen vrijgesproken

Marine LePen vrijgesproken

Haar franse politieke opponenten pleegden dezelfde truuk als Rutte deed tegen Wilders en laatst Baudet. Misbruik het juridisch staatsapparaat om je politieke opponent uit te schakelen. Het heeft niet gewerkt tegen Baudet en ook niet tegen Wilders. Justitie die met voor ingevulde aangiften leurden onder de Haagse marokkaanse bevolking om aangifte te doen tegen Wilders over ‘minder minder’ marokkanen. Het was allemaal te vergeefs.

Iemand zei ooit als je vijand op de grond ligt moet je stoppen met natrappen want dan maak je de grootste vijand in je leven. Ik denk dat Macron nu zijn grootste vijand heeft gecreerd. Marine LePen konden ze niet pakken op anti joodse propaganda als ze destijds tegen haar vader deden. Dus kwamen ze met een BS aanklacht waarvan ze nu is vrijgesproken. Het zegt wel iets dat ze de vrijheid van meningsuiting gebruikten om haar te veroordelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.