Thierry Baudet is op de goede weg

Thierry Baudet is op de goede weg

Forum voor Democratie gaat er met gestrekte been in. Er zijn niet miljoenen nodig om een revolutie te starten, er zijn maar enkele vastberaden mensen nodig om een omwenteling tot stand te brengen zei founding father John Adams gedurende het verzet tegen de engelse koloniale overheersing. Het ging toen ook al om belastingen.

Vandaag 4 Mei. Heel vroeger in de jaren zeventig werden nog ALLE slachtoffers van WW2 herdacht op 4 Mei. Tegenwoordig dankzij de Agenda worden alleen nog die honderden Joodse nederlanders herdacht. Het is een farce. 1 jaar nog geleden nog speechde Koning WillemAlexander maak niet normaal wat niet normaal is om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Als er 1 stelling had kunnen nemen om de depopulatie wet ook wel Corona noodwet geheten te stoppen was het wel Koning Pils door te weigeren zijn handtekening te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.