Van het najaar is Covid19 niet meer nodig om ons op te sluiten

Van het najaar is Covid19 niet meer nodig om ons op te sluiten

De Covid angst propaganda is nu wel zo’n beetje uitgewerkt. We horen niets meer van de britse, zuidafrikaanse, brazilliaanse mutaties alhoewel Marion Koopmans nog wel de Indiase variant probeerde te slijten. Het aantal schapen dat met een mondluier buiten loopt, fietst of zelfs alleen ermee in de auto zit nemen af. Wel wordt de sociale druk opgevoerd om zoveel mogelijk mensen aan de populatie prik te helpen. Werkelijk alles wordt van stal gehaald en ze houden je een worst voor (na inenting weer terug naar normaal) maar trekken die weer terug het moment dat je de zelfmoord spuit hebt genomen. De mensen worden vermoord vanwege gebrek aan kennis.

Covid19 is niet meer nodig want in het najaar zal de griep weer terug zijn maar de politieke en medische machts wellustelingen hebben hun zin want hun geinstalleerde stok achter de deur het tiranieke wapen, de Covid lockdown maatregelen, kunnen zo weer van stal halen. Overigens heeft het Rutte Regime de verdere verruimingen gestopt omdat het RiVM weer op hun dikke duim zuigen zonder enig wetenschappelijke onderbouwing om hun baas Bill Gates te plezieren. Daarnaast kun je je afvragen hoe het staat met de geinjecteerden en hun bijwerkingen. De bijwerkingen als thrombose (bloed klontering) AstraZeneca haalde zelfs de propaganda media dus dat moet dan wel massaal zijn en geen uitzondering want wat onder de pet gehouden kan worden, houden ze geheim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.