WHO trok advies in mbt PCR test en CT waarde 35

WHO trok advies in mbt PCR test en CT waarde 35

U zal het niet gelezen hebben in de fake news media of gezien hebben op de Nederlandse Propaganda Omroep. In Januari trok de WHO het advies in mbt de PCR test en versterkingsfactor 35 tot 45 die zij in Januari 2020 aan alle aangesloten landen oplegde. Het advies vanaf Januari 2021 is versterkingsfactor CT 25 te hanteren. Elke waarde erboven genereert alleen maar vals positieven aldus de WHO. Zou mij niet verbazen dat de vele rechtszaken tegen de WHO en Tedros ze van gedachten hebben verandert. Uiteindelijk zijn alleen de pharmaceuten bij wet niet te vervolgen. De rest van de cabal zijn dat wel. Ook het RiVM, Rutte en DeJonge kunnen vervolgd worden op basis van scheding van de Nuremburg Code en medische expirimenten op de bevolking.

Voor diegene die niet sterk zijn in geschiedenis, in 1947 zijn duitse Nazi artsen die meededen aan gedwongen medische expirimenten zonder toestemming van slachtoffers allemaal opgehangen.

Mijn huisarts heb ik dit ook verweten naast schending van zijn hippocrates eed. De man keek mij daarna niet meer aan en wilde niet meer verder praten. Het blijft mij verbazen dat sommigen het ‘slijk der aarde’ (geld) belangrijker vinden dan hun geweten.h

https://www.globalresearch.ca/nucleic-acid-testing-technologies-use-polymerase-chain-reaction-pcr-detection-sars-cov-2/5739959

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.