Ik had weer gelijk. Het ‘vaccine’ IS een depopulatie middel.

Ik had weer gelijk. Het ‘vaccine’ IS een depopulatie middel.

Gedurende de varkensgriep waren 55 doden op 55 miljoen inge-ente personen voldoende om het vaccinatie programma te stoppen destijds in 1976. Daar zitten wij nu ver ver overheen. Het wordt niet gestopt. Er komt alleen algemene toestemming van de EMA indien er een vaccin studie wordt gehouden en die komt er niet want het depopulatie mRNA spuitje is geen vaccin. Het is synthetisch DNA bewerken. Bij nood toestemming hoeft er geen langdurige studie gedaan. Waarom men dan iedereen wil inenten heeft maar één reden en dat is depopulatie. Daarom stoppen ze het ook niet. De mutatie top off dit najaar zal de genadeklap geven. De lijken zulle torenhoog in de straten liggen.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Ja daar ben ik ook bang voor. Er staat tussen de 4 en 14 maanden gaan de doden vallen. Ik kijk met belangstelling om me heen naar de ouderen…. hoe lang gaat dit duren voordat de eerste gaat vallen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.