Vaccinatie paspoort

Vaccinatie paspoort

Het Regime Ruttler will nog voor de zomer het vaccinatie paspoort uitrollen. Lockdown hadden de duitse fascisten in 1940-45 nog niet uitgevonden maar avondklok, apartheid en ausweiss bitte al wel. Nederlanders die de oorlog meegemaakt hebben zijn nu dood door de spuit of nog onder de levenden hadden/hebben nog levende herinneringen aan fascisten tijden. Die fascisten zijn dus terug. Het Mark Ruttler regime had de avondklok geleend van SeysInquart notabene een Oostenrijkse nazi en jodenhater. Ook de Ausweiss kwam rechtstreeks uit Hitler Duitsland en ook de gele jodenster. De Joden werden apart gezet wat dus Apartheid is.

Het is allemaal weer terug. Hoe herken je een NAZI? Avondklok, Ausweiss, Apartheid en gele Jodenster. Nu willen ze een Vaccinatie paspoorten (vast in gele kleur) wat niets met gezondheid te maken heeft. De bullshit keeps coming. Mensen die ziek zijn blijven thuis en gaan niet reizen of naar een evenement of museum. Zo’n gezondheids verklaring heeft dan ook niets van doen met een persoons gesteldheid maar meer met totalitaire controle van lui die teveel boeken over Stalin, Mao, Chavez (betekent trouwens sleutel) en Pol Pot gelezen hebben en heimelijk dromen van dictatoriale controle. Met Stalin, Mao, Chavez en Pol Pot is het allemaal slecht afgelopen. Chavez kreeg kanker als cadeau van de CIA, Stalin en Mao werden vergiffigd.

Het vaccine paspoort of gezondheidspaspoort op je mobiel wordt straks verbonden met je betaal crypto chip in je hand en creditscore. Ben je braaf krijg je fooi, ben je stout dan wordt je gebanned zoals nu met Twitter, Facebook, LinkedIn en kom je om van de honger. Daar willen ze naar toe. De de hel dus. Het RiVM claimed dat de commerciele anti-lichamen test kits onbetrouwbaar zijn. Wat een gotspe. Ze konden niet eens in augustus een PCR validatierapport tonen want dat was er niet. Onbetrouwbaar????? Het hele RiVM is onbetrouwbaar. De statistieken en besmettingen die die club uit hun dikke duim produceren zijn rekenkundig aantoonbaar fout. Er klopt niets van.

Mensen die gekozen hebben voor de depopulatie injectie dankzij de hoernalisten media en onze eigen Goebbels DeJonge, verspreiden de in hun lichaam gemaakte virussen (geinjecteerde mRNA opdracht code aan al je lichaamscellen om tot je dood virussen te maken) aan iedereen in de omgeving. Niemand weet hoe gevaarlijk dit is noch de dokter, noch de maker noch hun omgeving. Shedding is het nieuwe buzzwoord.

De flauwekul van VanDissel, Koopmans en Gommers dat anti-lichamen beschermen tegen virus infecties is pure kwakzalverij. Elke arts weet dat je een Olifant geen baby kleertjes kan aantrekken. Virussen kruipen in je lichaamcellen om daar te vermenigvuldigen en anti-lichamen zijn veel te groot voor je lichaamscellen. Daarentegen kunnen T-cellen wel in je lichaamscellen om de virussen te bestrijden maar daar hebben de kwakzalvers en de hoernalisten die betaald worden om deze onzin mede te roeptoeteren blijkbaar geen kaas van gegeten. Ik heb het RiVM hierover een brief geschreven. Geen antwoord natuurlijk want de bullshitters daar rollen de WEF Agenda uit en vooral geen vragen stellen. De WEF heeft zo’n beetje de hele health business in the financiele pocket en hebben het Corona virus circus gestart om hun satanische marxist droom te pushen.

Voor de artsen met BIG registratie een lesje virologie en immunologie: anti-lichamen bestrijden bacteriën en T-cellen bestrijden virussen. Het is al net zo met de mondluier. Mondluiers beschermen tegen bacteriën maar niet tegen virussen. En hun collega artsen, professoren, wetenschappers zwijgen nog steeds over zoveel kwakzalverij, bang voor hun miezerig baantje en onderzoek subsidies van rijke miljardairs met aandelen in Pharma, maar dan moet je wel je bek houden. Gelukkig is er wel een surinaamse huisarts in Lelystad die wel zijn dokters eed en geweten serieus neemt. Het licht in de tunnel komt niet van autochtonen.

Je zou die VanDissel, Gommers en Koopmans toch eens moeten aanklagen voor kwakzalverij.

2 REACTIES

comments user
admin

Onafhankelijke artsen als Ramdas in Lelystad zien de bui al hangen. Deskundigen in hun eigen veld als virologen en immunologen meestal gepensioneerd, want de nog werkzame medische wereld houdt de klep dicht, beschrijven mRNA als depopulatie middel omdat dierproeven jaren geleden hebben aangetoond dat het een dodelijke tijdbom is. Hierdoor kan de aansprakelijkheid tussen injectie en de dood worden ontlopen. Het perfecte moord wapen.

comments user
Quality Manager

Het is toch geklaagd dat dit nog steeds door iedereen wordt verkondigd als het heilige der heilige! Deze injectie is gewoon stomweg gevaarlijk voor mens en omgeving. Ik ben benieuwd wanneer hier de doden gaan vallen. Er rijden tegenwoordig al steeds vaker ambulances in ons dorp. De ouderen die al geïnjecteerd zijn in maart beginnen nu ziek en moe te worden. Ben benieuwd hoelang dit allemaal gaat duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.