Italiaans onderzoek infectie met virus buiten is nul. Binnen 18% kans.

Italiaans onderzoek infectie met virus buiten is nul. Binnen 18% kans.

De italianen slepen big pharma voor de rechter over dood door thrombose en massale hersenbloedingen na injectie met Pfizer en AstraZeneca. Een nieuwe studie toont aan dat als 10% van de Milanese bevolking geinfecteerd is met een virus dan moet je 31,5 dag 24/7 in een stad als Milaan rond blijven lopen om geinfecteerd te raken. Binnen is de kans 18% dus de mondluier is kwakzalverij.

Als al eerder geformuleerd, het RiVM en OMT is een keizer zonder kleren aan. Ze beoefenen uitsluitend kwakzalverij en adviseren haarlemmer olie (en levensgevaarlijke expirimentele ongeteste injecties) zoals gebruikelijk was op Middel Eeuwse markten.

Veel mensen geven toe aan de machinaties van het Ruttler Regime. Je mag pas weer naar evenementen en musea als je akkoord gaat om proefkonijn voor big pharma te worden. Stel je neemt het risico en accepteert de primer en booster prik. Dan kan je in de zomermaanden naar evenementen, popconcerten in de buitenlucht! en musea. In september moet je de top off prik nemen want anders vervallen je vrijheden en je vaccine paspoort en ben je terug bij af. Ze houden je een vette worst voor en als je ernstig ziek wordt van die 2e spuit zoals velen berichten dan heb je zowieso geen behoefte aan evenementen en musea bezoeken lijkt mij zo.

Ze houden ons een vette worst voor en trekken die weer weg als je niet doet wat ze willen. Het is puur fascisme.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Tja, ik hoop dat er nu eens een werkelijk eerlijke rechter achter de tafel zit en niet de één of andere meeloper van WEF….Dan komt er tenminste iets fatsoenlijks uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.