Het patenten probleem van mRNA/Adeno Vector computer sequenced abortus DNA

Het patenten probleem van mRNA/Adeno Vector computer sequenced abortus DNA

Een ieder die zich laat injecteren met Pfizer/Moderna, AstraZeneca/Janssen mRNA synthetisch DNA valt met hun lichaam onder een geregistreerd patent met juridische implicaties. Het Hooggerechtshof heeft hierover al uitspraken gedaan. Stukjes synthetisch DNA, verwerkt op een pc oorspronkelijk ontrokken aan een in de jaren zestig/zeventig abortus, nu in Covid19 injecties wordt opgenomen in de DNA van de ontvanger (het zogenaam terugschrijven van mRNA naar DNA) en wordt daarmee niet alleen een zogenaamd chimera (deels mens deels synthetisch) maar hun DNA is nu ook eigendom van wie eigenaar is van dat patent. Drie keer raden wie dat is.

Duitsland voorop en ook de bezetter van het WitteHuis willen daar nu vanaf. GAVI, het Bill Gates vehicle van big Pharma, is de juridische messen al aan het slijpen want hun cashcow is in gevaar. Dit zal nog een langdurige strijd gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *