RiVM is het zicht kwijt op wie ingeent is en wie niet

RiVM is het zicht kwijt op wie ingeent is en wie niet

Het RiVM meldt totaal het zicht kwijt te zijn over wie wel of niet is ingeent met het expirimenteel Frankenstein spuitje. Het blijkt dat de huisartsen en Gezondheidscentra niet alle gegevens opgeven aan het RiVM kopt het VK. Dat klopt ook want in de oproep brief van het RiVM (een amerikaans commercieel bedrijf van Gates) staat een keuze waar de opgeroepenen kunnen aangeven of ze wel of niet willen geregistreerd worden bij het RiVM. Blijkbaar heeft het RiVM een dossier aangelegd van eenieder die opgeroepen is geworden en dient de huisarts of groepspraktijk deze keuze te negeren. Overigens om je dossier in te kunnen zien moet je inloggen op de website van het RiVM en daarvoor moet je een Digi ID App downloaden en een smartphone hebben. Alleen met je Digi ID inloggen is niet mogelijk.

In meerdere opzichten blijkt de oproep brief van het RiVM een aan een schakeling van leugens te zijn. Ondanks het bieden van een keuze wordt deze dus niet gerespecteerd. Daarnaast stond in de brief dat het mRNA product uitgebreid getest (was maar 3 maanden) en veilig is (leugen). De werkelijkheid is wel anders gezien de meldingen van invaliditeit en dood door injectie met het Frankenstein spuitje.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rivm-raakt-zicht-kwijt-op-wie-gevaccineerd-is-vraagt-zorginstellingen-om-cijfers-door-te-geven~bdd26e51/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com

2 REACTIES

comments user
admin

Ons land met ons erin is verkocht aan de hoogste bieder.

comments user
Quality Manager

Waarom verbaast me dat nou niet? Het is toch klip en klaar wat hier gebeurt? De huisartsen doen gewoon hun eigen zin en spuiten nog steeds Astra Zeneca bij mensen in die jonger dan 60 zijn. Want anders blijven ze er mee zitten!!! Hoe belangrijk is de gezondheid van je pati├źnten wanneer je dit doet? Niet dus, je bent gewoon een geldbuidel en meer niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.