Waarom TheGreatReset BuildBackBetter Agenda21 niet gaat werken

Waarom TheGreatReset BuildBackBetter Agenda21 niet gaat werken

Monsanto GMO voedsel was de vroegste voorloper van Covid19. Ook het sprayen van toxische zware materialen vanuit NAVO vliegtuigen. De bedoeling was het verzwakken van ons immuun systeem. Het was alleen niet effectief. De oorlog tegen boeren heeft van doen met de Agenda. De WEF wil af van op agrarische producten als groente en fruit, vlees van dieren gebaseerd voedsel omdat dit ook het immuun systeem versterkt. Ik verwacht dan ook nog een oorlog tegen biologische vitaminen en mineralen. Ook het gesloten houden van fitness centra en kerken heeft hier mee van doen. Positieve energie versterkt het immuun systeem en vereenigd mensen. Het is niet toevallig dat in de artsen opleiding het immuun systeem niet meer wordt onderwezen. Vaccines hebben de voorkeur.

De Agenda is al vijftig jaar bezig om ons te vergiftigen. Tot voor kort was Afrika, ZuidAmerika en India daar vooral het slachtoffer van. In 1992 kondigde President Bush Sr. de Nieuwe Wereld Orde aan. Een brave nieuwe wereld. Een overzicht:

  • Met 9/11 dacht men De Nieuwe Wereldorde te kunnen invoeren, mislukt
  • Met Monsanto GMO voedsel dacht men de bevolking te vergiftigen, mislukt
  • SARS-CoV1 in 2003 coronavirus was niet effectief genoeg, mislukt
  • H1N1 vogel corona virus dacht men het zelfde te doen, mislukt
  • MERS idem ditto
  • Swineflu idem, diegenen die de Osterhaus spuit genomen hebben procederen nog steeds
  • SARS-CoV2 oftewel Covid19 zou zorgen dat de lijken in de straten zouden liggen, mislukt

Bij elke poging van de Malthusier kliek om ons te vermoorden onderschatten zij de kracht van ons immuun systeem. Nu gaan ze het proberen met in laboratoria geproduceerd voedsel. De hele CO2 bullshit is bedacht in de jaren zestig door de Club van Rome. Men had gedacht dat klimaat verandering de perfecte methode was om de bevolking te dwingen tot acceptatie van een fascistische samenleving onder BuildBackBetter Agenda21 en welke andere namen ze verzonnen hebben. Insiders als Helmut Schmidt maakte dit al publiekelijk in de jaren zeventig dat de EU niets anders was dan werkend aan een totalitaire fascisten staat.

Het papieren vaccinatie paspoort kunnen we helaas niet tegenhouden. De EU is sinds 2013 bezig dit in te voeren. Of dit gaat lukken middels een smartphone app lijkt mij sterk ondanks dat Apple, Android al voorzienigen ervoor in hun OS hebben ingebouwd. Ga naar de Instellingen en je vindt Covid19. De incompetentie van de EU burocraten maakt werkende database systemen vrijwel onmogelijk. Dit is destijds ook geprobeerd met een digitaal medisch database. Tegelijkertijd is de EU ook bezig barrières op te werpen en vrije meningsuiting op internet en in vrije media te bestrijden. Dit is tot op heden mislukt. De Covid19 planning om TheGreatReset BuildBackBetter in te voeren loopt tot 2025 dus we hebben nog tijd om dit te bestrijden.

Een te groot deel van de bevolking weigert het depopulatie spuitje en velen negeren de oekazes van het Rutte regime. Dit is niet alleen zo in NL. Er komt ook forse tegengas uit Amerika en andere EU landen. Dat is dan ook de reden dat de lockstep agenda faalde. Later dit jaar moeten eigenlijk de volgende meer draconische maatregelen worden ingevoerd. Merkel wilde nu al reizen buiten de eigen stad beperken tot maximaal 15 Km. Dit veroorzaakte zoveel protest dat ze het weer in trok.

Het loopt allemaal niet zoals de WEF had gedacht. Ze hadden het scenario allemaal zo geoefend en zich laten adviseren door gerenomeerde psychologen van Yale Uni. Wij hebben de tijd echter de WEF heeft dit niet. Je ziet het al met Bill en Melinda Gates. Gates klaagde al dat hij de meest gehate man was wereldwijd. Dit is de reden dat Bill Gates zich terug trekt en Melinda de Foundation laat leiden onder het mom van een scheiding. Vertraging en niet meewerken zal hun Agenda doen ontsporen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *