Doorbraak! Covid19 is een vaatstelsel ziekte en geen longziekte

Doorbraak! Covid19 is een vaatstelsel ziekte en geen longziekte

Begin 2020 kwam Covid19 coronavirus in ons leven. We zagen allemaal de beelden uit China waar mensen dood neervielen in de straten. Dit beeld was opzettelijk verspreid via sociale media door de Chinese dictators in reactie op Trump zijn politiek om Amerika weer groot te maken ten koste van China en de chinezen voelden het in hun portemonnee. Achteraf bleek het een groot theater te zijn geweest en het begin van TheGreatReset Agenda21 start door de WEF miljardairs om de West te ondermijnen en voornamelijk het westen te depopuleren en te vernietigen.

De WEF claimt dat hun Agenda belooft dat iedereen een baan krijgt, universeel inkomen en dat aandeelhouder kapitalisme wordt vervangen voor deelnemer kapitalisme maar dat is allemaal een leugen. Zoals met de mantra ‘neem het vaccine’ wordt ons een vette worst voorgehouden. Het echte programma is de vernietiging van het Westen ten voordele van China. Onze economie plat leggen, onze meningsuiting verbieden hoe kan dit gerijmd worden met een betere toekomst?

Bestaat het ‘nieuwe’ Covid19 virus of is het meer een in een P4 laboratorium bewapend met HiV synthetisch griepvirus. Dat weten we nog steeds niet. Was Wuhan de bron of kwam het uit een P4 laboratorium uit de US? Wat nu wel bekend is geworden, en dat is zeer belangrijke ontdekking, is dat dit corona virus niet zoals gedacht een luchtwegen infectie is maar een bloedvatenstelsel virus.

De spike protein valt ons bloedvatenstelsel aan en verzwakt het in grote mate. Van de ouderen die in Maart 2020 massaal stierven in Bergamo Italië bleek al uit pathologisch onderzoek dat de bloedvaten in hun longen maar ook in hun organen was aangetast. Er is een ziekte onder kippen die ditzelfde doet. Het heet Marek disease en komt voornamelijk bij kippen voor.

De synthetische injecties bevatten de opdracht middels mRNA om onze lichaamscellen spike protein te laten produceren is precies datgene dat massieve bloedingen veroorzaakt en de thrombose waaraan de geinjecteerden aan (zullen) overlijden en doordat de miljarden mRNA in onze cellen spike protein blijven produceren tot aan het eind van geinjecteerden hun leven ontstaan ook gezwellen. Zoek het maar op Marek disease.

Onderzoekers creerden een spike protein zonder virus en gaven dat aan proefdieren en precies hetzelfde gebeurde, bloedvaten gingen lekken voornamelijk in de longen maar ook in alle organen. Het is dus de Spike Protein die de mRNA maken dragen zorg voor de dood van de geinjecteerden. Een schokkende conclusie. Het is waarlijk russische roulette.

Indien je jezelf laat injecteren met mRNA dan is het maar net in welke cellen de mRNA terecht komt in je lichaam. Is dat het vaatstelsel in de longen wordt daar de schade aangericht, is het in de hersenen, hersenstam of ruggemerg dan veroorzaakt het daar de schade. Het wordt allemaal genoemd als ‘bijwerkingen’.

3 REACTIES

comments user
admin

Wat er nu gebeurt is beschreven in Daniel, Openbaring en Matheus 24
In deze tijd is kennis leven en gebrek aan kennis of gewoon desinteresse de dood.

    comments user
    Qualitymanager

    Dat blijkt dan ook wel ja. Wanneer je al je pleziertjes voor laat gaan voor je gezondheid dan verdient men niet beter.

comments user
Quality Manager

Het is toch eigenlijk griezelig wat hier gebeurt onder het mom van ‘vaccinatie’. We raken wel onze familieleden en vrienden kwijt door deze prik! Ik zie met angst en beven de toekomst tegemoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *