Oh kijk in de tijd van de Farao’s in Egypte hadden ze ook de PCR test

Oh kijk in de tijd van de Farao’s in Egypte hadden ze ook de PCR test

Alleen dat was meer een straf voor slaven. Met zo’n zelfde stokje als bij de PCR test werd de lange stok via de neus door het membraam geduwd tussen neusholte en frontlob van de hersenen. Hierdoor lekt hersen vloeistof in de neusholte en het kan leiden tot de dood.

Bij de PCR test doen ze precies hetzelfde door het wattenstaafje gesteriliseerd in toxische vloeistof tegen het membraam te duwen. Heel vroeger namen ze dna af van wangslijm met een gewoon wattenstaafje maar de globalisten willen mensen straffen.

3 REACTIES

comments user
Edwin Vissers

Exposed! Nanotechnology In The Covid-19 Swabs Test! In …
tapnewswire.com

comments user
admin

Net als met de mondluier. De verpakking vermeld 95% efectief tegen bacteriën maar doet niets tegen virussen. Het dragen ervan is dus slaven training. Ook de voorgeschreven bizarre hoge versterking van 35 – 45 creert alleen maar vals
positieven. Het is één en al ‘in your face’.

comments user
Quality Manager

Dit is inderdaad het geval tegenwoordig. Het is nog altijd mogelijk om slijm via de binnenkant van de want weg te halen om te concluderen of er iets aan de hand is. Echter dat vindt men tegenwoordig veel te aardig en de mensen moeten gestraft worden omdat deze pandemie de wereld is ingeroepen door de WEF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.