Dit werd dus ook al in 1981 aangegeven hoe de depopulatie aangepakt moet worden!

Dit werd dus ook al in 1981 aangegeven hoe de depopulatie aangepakt moet worden!

Wat er vandaag gebeurt, is al beschreven door Jacques Attali in 1981, toen adviseur van François Mitterand. Hij zei het volgende in zijn boek “De geschiedenis van de toekomst”. “In de toekomst zal het zaak zijn een manier te vinden om de bevolking te verminderen. We beginnen bij de oude mens, want zodra hij ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens meer dan hij produceert en dat kost de samenleving veel. Dan de zwakken en dan de nuttelozen, die niets voor de samenleving betekenen, omdat er steeds meer van zullen zijn, en dan vooral de domme mensen.”Euthanasie gericht op deze groepen moet in alle gevallen een essentieel instrument zijn van onze toekomstige samenlevingen. We kunnen natuurlijk geen mensen executeren of kampen opzetten. Laten we er vanaf komen door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. Een zeer grote populatie is meestal niet nodig en is economisch te duur. Sociaal gezien is het ook veel beter als de menselijke machine abrupt stopt in plaats van geleidelijk te verslechteren. We kunnen niet miljoenen mensen de intelligentietest laten doen, u kunt zich dat voorstellen!We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die bepaalde mensen treft, een echte economische crisis of een virus dat de oude mens of het grote volk zal uitroeien, het maakt niet uit, de zwakken zullen eraan bezwijken, de angstigen en de domme mensen zullen het geloven en vragen om behandeld te worden. We zullen zorgvuldig de behandeling hebben gepland, een behandeling die de oplossing zal zijn.De selectie van idioten wordt dan zelf gedaan: ze gaan op eigen kracht naar het slachthuis.”Cabal Henri Kissinger ondersteunde deze filosofie volledig.Bron: Interviews met Michel Salomon, The Faces of the Future collection, Seghers editions.

3 REACTIES

comments user
Jelle

Waar is het oorspronkelijke artikel? Titel, in het Frans? Laat het duidelijk zijn: we hebben veel teveel mensen op deze aardbol. En het blijft maar groeien, omdat er geen mondiale aanpak is om de overbevolking tegen te gaan. En er zijn veel stromingen, die het hebben van veel kinderen propageren, ook nu nog.
Euthanasie: daar wil ik het best over hebben.
Dit lijkt overigens op een fragment uit een groter betoog. Misschien uit z’n verband gerukt. En niemand heeft dit in de daad omgezet.

    comments user
    admin

    Euthanasie bestaat als sinds 1971 in Nederland. Het heet abortus en heeft al honderd duizenden het leven gekost. Er zijn inderdaad teveel mensen in nederland die hun grijze massa ongebruikt laten en alles maar geloven en doen wat de overheid zegt en zich laten inspuiten met een biowapen. Straks zullen er een hoop huizen leeg staan want de vooruitzichten van de ingeente schapen is niet goed.

comments user
admin

Dat is precies de Agenda. Het land waarin wij opgegroeid zijn bestaat niet meer. Het is de financialisatie van de samenleving. Een ieder heeft een prijskaartje op het hoofd. Alleen hen die wakker zijn en verzet bieden zullen overleven. De zwakkeren, ouderen, zieken, dommen zullen ons spoedig gaan verlaten hoezeer ik daar ook problemen mee heb. Je kunt een paard wel naar de voeder- en drinkbak brengen maar niet dwingen te eten en te drinken. Let wel de Yale psychologen hebben dit uitgedacht en geoefend om het zo effectief mogelijk te laten zijn. Treurig maar waar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.