Artsen e.a. vechten terug naar oude normaal sluit je aan. Hier kun je wel terecht zonder EU vod

Artsen e.a. vechten terug naar oude normaal sluit je aan. Hier kun je wel terecht zonder EU vod

Goed initiatief van artsen e.a. die terug willen naar het oude normaal. Geen mondluier, geen anderhalve meter, geen expirimenteel vaccin en geen paspoort. Rob Elens doet ook mee. De kwakzalverij van het afgelopen jaar is de Europese Unie naar het fascisten hoofd gestegen. Een kerngezond mens moet straks bewijzen middels EU vod dat je gezond bent. Dit is een machtsgreep door communistische burocraten.

De website Keuze Vrij Bij Mij wil draaischijf zijn voor diensten en medische hulp voor mensen die niet willen leven in een tyrannieke Apartheid samenleving. Het is bizar dat een kergezond mens straks een EU vod moet presenteren om naar de winkel of tandarts te kunnen. Een Apartheid staat.

Doe als Florida en Zweden deed en omarm de wetenschap en stop met die politici en politiek gemotiveerde OMT waanzinnigen die op de stoel van de dokter zijn gaan zitten en denken dat ze Mussolini zijn.

Doe effe normaal. Florida (de gouverneur DeSantis ging met echte artsen praten en schafte het nieuwe normaal af) en ook Zweden deden het veel beter door niets te doen dan de landen met lockdowns, mondluiers en anderhalve meter allemaal wetenschappelijke onzin. De Pharma doemdenkers Gommers, Koopmans, Van Dissel staan in hun hemd want ze kunnen niet verklaren waarom Florida en Zweden het veel beter doen vergeleken met Nederland die hun kwakzalvende adviezen als lockdown, mondluier, anderhalve meter en avondklok (SeysInquart) wel invoerde zonder enig wetenschappelijk bewijs onderbouwd. VanDissel moet ook nog steeds het validatierapport van de PCR test opdissen en bewijzen dat het ‘virus’ bestaat.

Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.