Sigrid Kaag hield bewijs onder de pet over Rutte regime financiele steun aan ISIS een terreur organisatie

Sigrid Kaag hield bewijs onder de pet over Rutte regime financiele steun aan ISIS een terreur organisatie

Het begint steeds gekker te worden met Mark Rutte en co. Heulen met de vijand? Rutte gaf financiële steun aan Al-Qaeda (9/11 weet u nog?) en ISIS (publieke onthoofdingen van christenen) kwam naar buiten einde 2019. Kaag, minister van ontwikkelingsamenwerking, hield de rest van dit schandaal onder de pet.

Rutte ging vervolgens doodleuk verder als een SeysInquart dictator door de mensen in verzorgingshuizen generieke medicijnen te onthouden terwijl die al werden gebruikt bij de voorloper van Covid19 namelijk SARS-CoV in 2003. De oudjes hadden niet hoeven te sterven. Maar dat kon de satanische Rutte en (christelijke?) DeJonge niks schelen. Trump had het gezegd dus verbieden Ivermectine, HCQ. Ineens nergens meer te koop. De mantra was wachten op het ‘vaccin’ wat geen vaccin is maar dna gmo messenger therapie nog nooit getest op mensen en dus een medisch expiriment net als in Hitler Duitsland onder Mengele en waarvoor in 1947 duitse artsen voor zijn veroordeeld en opgehangen. Gaan we dit hier ook krijgen?

Gezonde mensen werden opgesloten om de oudjes te beschermen die vervolgens in januari 2021 alsnog werden vermoord middels genetische DNA manipulatie mRNA prik. Ik hoef u alleen maar te wijzen op Huis ter Wijck in Beverwijk. Kort na de 1e prik overleden 26 oudjes. Diegene die dat overleefden werden gewoon de 2e prik gegeven zodat ook zij overleden. Een moord.

Het Rutte regime heeft zich schuldig gemaakt aan schending van Internationale wetten, medische expirimenten op de bevolking en steun aan internationaal gezochte terroristen. Het wordt tijd dat daders voor de rechter worden gesleept en desnoods in het Internationaal Gerechtshof in DenHaag als nederlandse rechters zich weer eens verschonen.

https://www.rt.com/op-ed/523413-dutch-government-fraud-white-helmets/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *