2016 WEF Klaus Schwab interview met Franse media – robo en chips

2016 WEF Klaus Schwab interview met Franse media – robo en chips

Zie video onderaan. Klaus Schwab beweerde in 2016 op franse media dat einde 2016 Facebook baas Marc Zuckerberg zijn eigen robot dienaar zou hebben. Het is nu 2021 en bij mijn weten is dat niet het geval. Elon Musk verklaarde in hetzelfde jaar dat autos in 2019 niet meer een chauffeur nodig zouden hebben want automatisch rijden zou gemeengoed zijn. Profeten die brood eten.

Schwab verklaarde ook een chip in het hoofd binnen tien jaar (dus voor 2026) waarbij iedereen met iedereen via internet kan communiceren. Waarom een chip in het hoofd als we het mobieltje al hebben waarmee je ook met de hele wereld kan communiceren? Ik kan dit niet volgen. De auto industrie ligt op zijn gat ivm gebrek aan chips. Wie gaan die dan maken?

Deze man Schwab is een krankzinnige. Hij wil ons aan de meelwormen (nu goedgekeurd voor consumptie door de EU) krijgen en laboratorium gekweekt vlees (bah) want koeien, schapen en varkens schijten teveel CO2 uit naar zijn zin en moeten weg. Ik wed dat Schwab net als oud bondskanselier Helmut Kohl een liefhebber is van gevulde varkensmagen. Een typische Duitse lekkernij onder zijn generatie. Doe niet als mij maar doe wat wij zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.