Covid19 oftewel Coronavirus was een politieke p(l)andemie

Covid19 oftewel Coronavirus was een politieke p(l)andemie

Het wordt steeds duidelijker dat het Coronavirus oftewel officieel Covid19/SARS-CoV2 een politieke pandemie was overduidelijk gecreerd om ontvolking te bevorderen middels depopulatie injectie. Vanaf het begin in Maart 2020 was de politieke mantra wacht op het ‘vaccin’. Uit de trials bleek al dat effectiviteit van deze ‘vaccins’ wat, het niet is, niet meer dan 1% verschil maakt. Er liggen nu veel meer mensen in het ziekenhuis die ingeënt zijn met de Pfizer/AstraZeneca/Janssen spuit met ernstige bijwerkingen vaak permanent en ook met de dood tot gevolg dan die niet ingeent zijn.

In plaats van gezond verstand te gebruiken en de medische wetenschap te volgen zoals bij vorige coronavirus pandemiën werden nu ineens fascistische maatregelen van stal gehaald als de avondklok met een wet van SeysInquart (overtuigd fascist) uit 1940-45. Politici die op de stoel gingen zitten van artsen en ipv daarvan een select clubje van winst gedreven artsen (vaak dierartsen) met innige banden met de commerciele pharmaceutische industrie en beloond met patenten om raad vroegen en feitelijk het bestuur van het land gaf. Hoezo de kat op het spek binden?

Mensen (vaak met onderliggende ziekten, aan het eind van hun leven) werden aan hun lot overgelaten. Een novum in de medische wetenschap. Het is niet zo dat er geen medicamenten waren die werken. Bijvoorbeeld in het buitenland Ivermectine, een vijftig jaar oud medicijn dat wonderen verrichte. Dit is dan ook een toenemend schandaal dat gevolgen gaat hebben voor politici zowel als voor winst gedreven ‘artsen’.

Dat het allemaal een politieke pandemie was komt voort uit de misbruik afgelopen najaar van de PCR test waarbij de versterking om pathogen te vinden in asymptomatische personen (niet ziek, geen klachten dus geen infectie) zo hoog werden opgevoerd dat de uitkomst 97% vals waren en ‘besmettingen’ (alleen objecten kunnen besmet zijn; bij mensen heet het infectie) werden genoemd om maar de angst op te drijven zodat de weinig intelligenten werden voorbereid om het ‘vaccin’ te nemen geadviseerd door dezelfde lui die aan die spuit dik geld verdienen.

Er is serieus wat mis met lui, politiek of medisch actief, dat ze mensen willen vermoorden voor een beetje slijk der aarde (=geld). Nu een belangrijk deel van de bevolking de spuit hebben gehad draaien ze ineens de versterking terug van 45 naar 28. Onder de 28 is het resultaat van de PCR test ongeveer 98% nauwkeurig alhoewel de PCR test geen onderscheid kan maken tussen levend of dood stukje virus. Ook kan de PCR test (ondanks de leugenpers en het pharmatuig beweren) geen Covid detecteren maar ze roepen nu wel het ‘vaccin’ werkt. We worden dus gemanipuleerd.

Het feit dat intensieve reclame wordt gevoerd met laat je testen onder het mom ik doe het voor anderen is bizar. We leven al decennia in een samenleving die ikke ikke en de rest kan stikken hanteerd. Kijk alleen maar op de weg waar bumperkleven, geen voorrang geven en zelfs van de weg af drukken dikwijls voorkomt. Het is dan nog nooit vertoond. Gezond, geen klachten en toch laten testen heeft niets van doen met de medische wetenschap.

Het is nu voor het eerst dat het Rutte regime het advies van de lui met banden en patenten in de medische industrie deels in de wind slaat. Het RiVM en OMT wilden de lockdown, avondklok, horeca dicht handhaven totdat iedereen vrijwillig of sociaal gedwongen (middels gezondheidspaspoort) de depopulatie spuit hebben gehad. Zelf nemen ze deze natuurlijk niet want zij achten zichzelf ubermenschen. Dat dit schandaal een staartje gaat krijgen ben ik zeker van want steeds meer en meer komt naar buiten hoe we belazerd zijn met dodelijke gevolgen. Wordt vervolgd,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.