Peiling – 27% van de EU weigert Covid injectie expiriment

Peiling – 27% van de EU weigert Covid injectie expiriment

Het Circus Covid loopt uit de rails. Zevenentwintig procent van de EU onderdanen weigert de Pfizer/AstraZeneca/Janssen spuit en dat zijn dan diegene die ervoor uit durfde te komen in de peiling. Ik denk dat er veel meer zijn. Dit terwijl de EU al voor de komende twee jaar 2 miljard Pfizer spuiten heeft besteld naast de huidige uitrol.

Dit zal de burocraten en de globalisten in paniek brengen en ze zullen weer roepen dat komt door fake news. Het doel was iedereen te injecteren met de expirimentele depopulatie spuit. Het doel de wereldbevolking terugbrengen van 8 miljard naar 500 miljoen volgens Agenda21 of welke naam dan ook ze bedacht hebben TheGreatReset BuildBackBetter UN Agenda2030 ID2020 enz. Het is allemaal meer van hetzelfde. Vermoord de bevolking, bouw de rest om naar hybride cyborgs met software in het hoofd in een leenheer en slaaf samenleving, het nieuwe normaal.

https://www.rt.com/news/523722-eu-covid-vaccine-hesitancy/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.