Pfizer injecteerd ook magnetisch nano grafeen als geheugen bot?

Pfizer injecteerd ook magnetisch nano grafeen als geheugen bot?

Nanobots worden gemaakt uit grafeen. De afmetingen van de grafeen nanobot is niet meer dan de breedte van een mensenhaar maar ze kunnen ook de grootte hebben van een bacterie. Grafeen nanobots kunnen data opslaan en lijken een beetje op de miniatuur uitvoering van jaren zestig geheugen opslag voor toenmalige computers. Dat zag er uit als horizontale en verticale draden patroon met grafiet ringen op het kruisen van de draden. Door grafeen magnetisch te maken kun je data erin opslaan. Logische nul of logische één. Dit verklaart mogelijk dat de injectie plek in de arm van de Pfizer Frankenstein spuit magnetisch is als te zien op BitChute waarbij geinjecteerden een magneet bij de injectieplek houden en deze blijft ‘plakken’. Hiervoor moeten de nanobots wel een rooster vormen na injectie. Dat zou middels magnetisme of positief en negatief geladen kunnen worden gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.