Waarom kunnen wij hier eigenlijk geen gekozen politici herroepen als ze ons beliegen en bedriegen?

Waarom kunnen wij hier eigenlijk geen gekozen politici herroepen als ze ons beliegen en bedriegen?

De gouverneur van Californië Gavin Newsom, een volle neef van de voorzitter van het Congress in Washington crazy Nancy Pelosi, is ineens heel erg timide geworden en is afgestapt van zijn Mussolini gedragingen. California had voor een vol jaar een strenge lockdown, mondluier order in de buitenlucht en arresteerde een ieder die maar enig kritiek uitte op zijn beleid die hijzelf niet eens opvolgde. Vele foto’s circuleerden waarbij hij zich niet hield aan zijn eigen oekazes en dineerde binnen in restaurants gesloten voor ieder ander behalve hemzelf en aanhang. Zelfs geen dragen van mondluier door hem en gasten.

Het was zelfs zo erg onder Gruesom Newsom dat bedrijven en bewoners vluchten naar andere staten als Florida en Texas en miljoenen tekenenden voor de afzet procedure van deze mini me dictator. California werd de derde wereld met gigantische werkeloosheid, staatsschuld en armoede onder Newsom. Maar niet gewanhoopt zoals alle politici onder druk beloofde hij banen.

Het afzetten van Newsom is in gang gezet en nu verklaarde hij ineens dat alle Covid oekazes worden afgeschaft per 15 Juni. Het zijn eigenlijk pathologische leugenaars en psychisch gestoorde individuen met dictator neigingen, net als zijn evenbeeld in NewYork, Cuomo.

Jammer dat wij onze eigen dictator Mark Rutte en zijn communistische vriendin Kaag niet naar huis kunnen sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.