Was de uitbraak van het Biowapen per ongeluk of expres?

Was de uitbraak van het Biowapen per ongeluk of expres?

Meer en meer komt nu naar buiten over het Wuhan P4 bioresearch laboratorium en hun onderzoek naar dier virussen die normaal niet kunnen over springen naar mensen maar in Wuhan werden gewijzigd mbv een HiV component in het wel kunnen infecteren van mensen. Men combineerde daar vijf corona virussen in één biowapen dat de mensheid had moeten uitroeien. Er is momenteel in Amerika tot in de Senaat een discussie over wie verantwoordelijk waren, wie dit onnodige onderzoek naar biowapens gefinancierd hebben en wie het gelekt heeft. Daarbij zijn de CDC, NiAiD, FDA betrokken. Ja, dus ook de medicijnen toezichthouder tot over hun oren!

Een goed punt van deskundigen is dat dit soort laboratoria altijd lekken. Wat dat tegenspreekt is dat de man die opdracht had gegeven aan dit onderzoek en daarvoor miljoenen betaald heeft ook in Januari 2017 publiekelijk aankondigde dat dit virus eraan zat te komen. Daarbij is een video onlangs gevonden waarbij zijn projectleider die dit Wuhan project leidde opschepte dat ze vijf virussen combineerden en en voorzagen van een HiV component om menselijke cellen te kunnen binnendringen. Tevens hebben dezelfde betrokkenen (WHO, Gates Foundation, CDC, NiAID, Johns Hopkins Uni van Bloomberg en big Tech en big Corp) in Event2001 (nog steeds op YouTube) in September 2019 geoefend op precies zo’n uitbraak en deze vond dan ook 1 maand na Event2001 plaats in Wuhan.

Ik kan haast niet anders concluderen dat dit een opzettelijk lek van een biowapen was vermomd als griep om twee doelstellingen te halen: depopulatie en big Pharma uit het financieel dal te halen, verkrijgen van monopolie en dik geld verdienen over lijken. Dit alleen al volgens de Amerikaanse wetgeving genoeg voor de doodstraf. Wat ik bedoel met Covid19 bestaat niet is dat laboratoria in Amerika uit post mortem alleen Influenza A en B aantroffen. De familie van Coronavirussen kan ook gemanipuleerd worden middels GEN editing. Het is waarschijnlijk niet eens een vleermuis virus die ze gebruikt hebben maar gewoon een wel geisoleerd Influenza virus A én B.

Bill Gates (eigenaar van RiVM, huisartsenpraktijken in NL, eigenaar van andere landen hun RiVM en van de WHO) verklaarde in een MSM news media interview dat hij 200x zijn investering terug verdiend met dit patent op het virus dat hij al patenteerde in Nederland in 2015! Niet in 2019 of 2020. Geen wonder dat hij fel tegenstander is van het vaccin op een offlabel zetten wat Pres. Biden wil. Daarmee verliest Gates zijn winsten en mogen derde wereld landen het vaccin zelf op generieke basis produceren en wordt bekend wat er werkelijk in de Pfizer/Moderna/AstraZeneca/J&J zit. Ik denk niet alleen mRNA en PEG maar ook prion (gekke koeien ziekte), kanker, thrombose, het biowapen en een nano track betaalchip ID 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.