De vierde industriële revolutie is een fata morgana

De vierde industriële revolutie is een fata morgana

Niemand kan erop tegen zijn het leven gemakkelijker te maken middels de hulp van machines, werk voor iedereen en goed inkomen. Wie kan daar op tegen zijn? Wat de WEF en Klaus Schwab voorstellen is alleen maar marketing en hype om de werkelijk bedoeling (depopulatie) te verbloemen. Als Schwab en Gates ronduit de wereld zouden vertellen wat hun werkelijke bedoeling is om 93% van de mensheid te vermoorden dan zou er een opstand komen en zouden Gates en Schwab gelynched worden. Dus dat doen ze dus niet. Ze verbergen zich achter een facade van bullshit, meel in de mond, hype en marketing en de domme politici die niets weten van techniek (en dat is bewust gestimuleerd in opleiding – technische werk wordt je vies van) lopen in bewondering achter Schwab en Gates aan. Het is psychologische oorlogsvoering met als enig doel de wereldbevolking uitmoorden naar een meer handelbare hoeveelheid. Zij zien de gemiddelde mens als niet beter dan vee. Het laatste waar Gates en Schwab aan denken is een gegoede middenklasse.

Gates en Schwab zijn Darwiniaanse eugenic fascisten gekken. Het is niet toevallig dat Hitler ook aan depopulatie deed en na de 2e wereldoorlog vele nazis naar america werden gehaald middels CIA operatie Paperclip.

Lui als Gates, Schwab, Bloomberg, Soros zijn misantropisten met als kenmerk een pessimistische kijk op de wereld en wantrouwen tegenover andere mensen. Het is een aangeboren sociale afwijking. Ja, ze kunnen sociaal overkomen maar zijn in werkelijkheid angstig ten opzichte van hun omgeving. Ze verbergen zich achter een dun laagje vernis. Het kunnen ook hard werkende mensen zijn met een patholodische drang om de beste, bekendste en grootste te worden. Lachen kunnen ze niet dan niet meer dan een soort grimas te produceren. Je ziet dat voornamelijk bij Gates, Schwab, Soros, Bloomberg, Steyer maar ook in de media als Stelter van CNN en politiek als Sigrid Kaag. Het grootste voorbeeld in nederland van een misantroop vond ik Pechtold.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.