De Wallstreet talmudische doods cultus

De Wallstreet talmudische doods cultus

De werkelijke macht in deze wereld ligt bij een handvol families en de Wallstreet banksters. Zij hangen een babylonische talmud doods cultus aan. Ik heb dus niet over Torah joden. Ik heb het over crypto joden uit de Ukraïne ook wel Khazars of Donmeh genoemd. Zij hangen een babylonische satanische doods cultus aan. Zij vereeren ook daadwerkelijk Satan en Lucifer. De echte joden in Jezus zijn tijd waren donker gekleurd net als de Egyptenaren. Van apostel Paulus, uit een orthodox joodse familie, werd door de Romeinen verward met een Egyptenaar die onrust stookte. Tot aan de derde eeuw (325j werd Jesus als donker gekleurd afgebeeld maar na Nicea werd Hij ineens blank.

De agenten van deze cult zitten op alle sleutel functies. Enkele voorbeelden: Klaus Schwab zijn moeder was crypto joods dus is hij volgens de Talmud ook crypto joods net als Bloomberg, Steyer, Soros, Rothschilds, Dimon CEO Goldmann Sachs, de nieuwe CDC directeur, de FEMA directeur, de CEO van Janssen&Janssen ook wel Johnson&Johnson genoemd, u weet wel van die depopulatie spuit waardoor er al zoveel schapen aan zijn overleden of levenslang klant van de gifmengers (=Pharma) zijn geworden. CEO van CNN, Fox news, MSNBC, Disney, Amazon, CFR, Bilderberg. Er zijn er nog heel veel meer op te noemen. De Cult controleert bijna alle grote corporaties, industrie, media, hollywood, politiek. Kijk wie allemaal hebben toegezegd mee te doen met TheGreatReset. De plandemie was een politiek geinitieerd proces en had niets van doen met een virus. Kijk wat ze als eerste deden. De kerken sluiten. Deze cult haat het Christendom boven alles.

U zult zeggen daar heb je het weer. Geef de joden maar weer de schuld. De talmud crypto joden runnen ook de Israelische regering. Netanyahu zijn familie is ook Khazarian uit Ukraïne en zijn beleid nu betreffende Covid heeft velen de ogen geopend. Rutte en Co trokken voor de avondklok een wet uit de bezetting van 1940-45 uit de kast nog gemaakt door Seys-Inquart, een Oostenrijkse nazi. Dit betekent dat in onze regering en ambtenaren apparaat fascisten zitten.

De Oostenrijkse kanselier Sebastiaan Kurz kwam onlangs naar buiten als fan van Netanyahu en de nazi staat Israel. De nazis verdwenen niet, ze bleven 78 jaar verborgen en durven nu pas weer openlijk naar buiten te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.