‘Doorbraak besmettingen’ de volgende stap

‘Doorbraak besmettingen’ de volgende stap

Naast verspreiden van nieuwe virussen door het mRNA virus fabriekje in gevaccineerden hebben we nu een nieuwe ontwikkeling, de gevaccineerden krijgen ernstig Covid19 maar ze waren toch beschermd? Ze zouden bij infectie toch minder erg Covid krijgen was het adagium? Maar de authoriteiten willen het niet weten maar de IC’s stromen wel daarmee vol. Als gevaccineerden Covid19 krijgen en niet ziek zijn (asymptomatisch) worden ze geen ‘besmettingen’ meer genoemd in tegenstelling tot een paar maanden geleden als de valse PCR test je positief kwalificeerde.

Nog even opfrissen. Het nieuwe normaal in Maart 2020 was om de oudjes te beschermen en daarom moesten wij in lockdown, horeca dicht, vliegreizen verboten. Alhoewel die oudjes een heleboel onderliggende ziekten hadden, accepteerden wij de maatregelen. RiVM rapporteerde de hele zomer dat oudjes stierven uitsluitend aan Covid. Toen kwam het ‘vaccin’, wat het niet is, en werden de oudjes ingespoten ermee en overleden massaal aan hun onderliggende ziekten maar niet aan het spuitje. Dit is een 180 graden draai.

Van het najaar kwam de PCR test. Iederen die positief was moest in quarantaine en weer ging de horeca, fitness en het land op slot. Elke dag de mantra in het nieuws Oh, weer duizend nieuwe ‘besmettingen’. Meer maatregelen, avondklok! Maar nu, alhoewel Van Dissel, Gommers en Koopmans nog steigerden, ging de horeca en scholen weer open. Nu blijken de IC’s weer vol te stromen maar nu met echte Covid19 gevallen van lui die volledig gevaccineerd zijn en toch ernstig Covid kregen ondanks de belofte. Aan het spuitje kan het niet liggen natuurlijk. Weer een 180 graden draai. Wat hebben ze te verbergen?

2 REACTIES

comments user
admin

Tja en dan krijgen de ‘ongevaccineerden’ de schuld. tgaat van kwaad naar erger

comments user
Qualitymanager

Wanneer dit najaar de echte griepvirus weer komt dan gaan heel veel mensen die het prikje gehad hebben onderuit. Dan krijgen we de volgende lockdown met al die onnodige maatregelen. Ik denk dat dan de dodenlijst sneller gaat stijgen dan men nu verwacht. Ik begrijp nog steeds niet waarom er niet gestopt wordt met deze injecties. Het zijn allemaal dodelijke spuitjes…..Dieren gingen dood nadat ze geïnjecteerd waren met het mRNA en daarna in aanraking kwam met een griepvirus. Ze konden dat niet aan. Ik denk niet dat het bij de mensen beter zal gaan….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.