Franse Elite paniekerig en draait 180 graden over Brexit

Franse Elite paniekerig en draait 180 graden over Brexit

Schengen was heilig. David Cameron kreeg dat te horen in Brussel van EU onderhandelaar Barnier. De reden dat Cameron het Brexit referendum uitschreef was de ongebreidelde immigratie stroom naar Engeland. Deze vindt ondanks dat Engeland uitgetreden is uit de EU nog steeds plaats. En toen kwam Covid en Schengen ging alsnog op slot.

Met de franse presidents verkiezingen in het vizier en het feit dat de fransen genoeg hebben van Macron en hem willen dumpen net als toen met Hollande en de stijgende populariteit van LePen breekt het angstzweet bij de Elite uit. De enige kans om het tij te keren is verkiezingsfraude en het leger inzetten tegen protesten. Dat laatste zag het franse leger ook aankomen en bedankte voor de eer. Het franse leger wil geen burgeroorlog. EU muppet Barnier kwam nu naar buiten met het voorstel Schengen vijf jaar op te schorten. Dit kennen we ook al van de bankencrisis. Kick the can down the road.

De enige optie die nog overblijft is de Italiaanse oplossing. Benoem een globalist bankier als dictator in Parijs net als nu het geval is in Rome. Zet de oppositie onder justitiële druk om daarmee akkoord te gaan en ziedaar weer een EU lidstaat met een dictator. Ik denk dan aan JeanClaude Trichet. Kick the can down the road.

In Italië kennen ze dit truukje. De Italiaanse president Matarella overtrad zijn functiebeschrijving en was zowel verantwoordelijk voor de installatie van ongekozen technocraten en bankier Mario Monti en nu ongekozen technocraat en bankier Mario Draghi. Niet dat dit enige oplossing zal bieden voor de Italiaanse staatsschuld het is meer uitstel van executie. Kick the can down the road. Overigens de nr1 Italiaanse staatsschuld positie is nu overgenomen door Frankrijk. Hoe technocraten Europa vernietigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.