10.570 dood en 405.259 invalide in EU dankzij Pfizer & AstraZeneca (EUDRA)

10.570 dood en 405.259 invalide in EU dankzij Pfizer & AstraZeneca (EUDRA)

Wanneer is genoeg genoeg? Nog even en het aantal slachtoffers van de depopulatie spuit nadert het inwoner aantal van een Luxemburg. Dit is de laatste stand van waarschijnlijk einde April op de EU website van dood door injectie en lichamelijke schade door de mRNA injectie. En dat voor een coronavirus waar je 97,3% kans heb het te overleven. En dan heb ik het over de leeftijds categorie van 50-70 mits geen onderliggende ernstige ziekten.

De nummers blijven maar stijgen zolang men gewoon doorgaat met injecteren van het Pfizer en AstraZeneca gif. J&J en Moderna doen het niet veel beter in America en elders. Let wel, meesten hebben nog maar één injectie gehad laat staan de tweede en de derde. De propaganda media en de gekochte politici houden zich stil. De stille getuige van deze moord en vernielzucht wordt geregistreerd in EUDRA. Begin April stond de teller der doden nog op 6600. De EU database van geregistreerd dood en invalide door mRNA.

Terwijl mensen vermoord of voor hun leven getekend worden gaan politici en hun mededaders gewoon door met de waanzin van injecteren van nog nooit geprobeerd, ongetest, expirimenteel gif dat wordt uitgetest op mensen die niet wordt verteld dat ze proefkonijn zijn, de risico’s voor henzelf en ze kunnen geen verhaal halen bij de gifmengers en hun muppets. Een schending van de Nuremberg Code op een schaal groter dan onder Hitler.

Driekwart van de babyboomers worden massaal vemoord of de rest van hun leven klant van de gifmengers. Je zou zeggen die generatie heeft de Koude Oorlog meegemaakt en zou toch fascisme en propaganda moeten kunnen herkennen. Medicijnen genezen niet, ze verzachten alleen de pijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.