Politici zijn zo dom terwijl de oplossing voor de hand ligt. Het zit em in wetenschap

Politici zijn zo dom terwijl de oplossing voor de hand ligt. Het zit em in wetenschap

Het Rutte regime wil af van de landbouw, veeteelt en alles wat met traditionele landbouw van doen heeft. De reden? Methaan gas. CO2 en Methaan zijn de redenen om over te schakelen naar meelworm en laboratorium geproduceerd vlees. Volgens de aanstichter ervan Club van Rome en de WEF draagt Methaan en CO2 bij aan broeikas gassen.

Wat is eigenlijk de reden dat de veeteelt zoveel Methaan produceert in de uitwerpselen van de dieren als koe, schaap en varken. Het antwoord is verbijsterend omdat niemand dit blijkbaar weet. Sinds in 1968 het geven aan dieren van antibiotica werd toegstaan begon de methaan in de magen van deze dieren te verviervoudigen! Antibiotica is de reden dat vee 4x meer methaan uitschijten dan 53 jaar geleden. Antibiotica heeft de goede bacteriën in hun maag vernietigd en er zijn methaan producerende bacteriën voor terug gekomen. De mest barstend van Methaan moet op het land uitgereden worden of opgeslagen worden in containers.

De oplossing is eenvoudig. Stop met antibiotica in de veeteelt. In Nederland is het misbruik ervan al wel gedaald maar nog niet voldoende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *