mRNA maar ook Vector ‘vaccines’ veranderen ons immuunsysteem van slimme dokter in een verwoestend tsunami

mRNA maar ook Vector ‘vaccines’ veranderen ons immuunsysteem van slimme dokter in een verwoestend tsunami

Vele die geinjecteerd zijn en geen bijwerkingen hebben gehad mogen van geluk spreken alhoewel als ze weer geconfronteerd worden met een coronavirus, welke dat ook is, (morgen overmorgen volgende maand volgend jaar) zal hun immuunsysteem acteren als een verwoestende tsunami omdat de mRNA spuit het immuun systeem heeft getraind van slimme dokter naar een niets ontziende tijger die alles vernietigd wat maar lijkt op corona spike protein.

De mRNA code zal waarschijnlijk geen lang leven beschoren zijn in het lichaam na injectie omdat het immuun systeem alles wat niet eigen is zowieso vernietigd. De gemaakte spike proteins die groeien uit die cellen die de mRNA code hebben ontvangen zullen worden aangevallen en ook de cellen die middels de mRNA code de spike protein maakte zal vernietigd worden en daarmee is ook de mRNA verdwenen. De bloedstolsels en bloedingen zijn resultaat van die vernietiging door ons immuun systeem.

Het gevaar zit niet zozeer in de spuit dan wel dat wat het maakt, de spike protein en de afval van sie productie. Het immuun systeem wordt nu getraind om alles te vernietigen ipv zoals het voorheen deed alleen de infectie te bestrijden. Een voorbeeld, ipv de geinfecteerde cel in de longen te vernietigen, vernietigd het immuun systeem de hele long.

Het blijkt ook dat de mRNA voornamelijk wordt gedumpt in de micro bloedvaten in de hersenen waar het bloed langzamer stroomt. Wat veel gerapporteerd wordt is barstende hoofdpijn en allerlei ernstige ziekten veroorzaakt als meyelitie, blindheid, doofheid, thrombose doordat het immuunsysteem de celwanden van die bloedvaten aanvalt omdat spikes obstakels in de bloedstroom vormen. De vernietigde cellen in de beschermingslaag van bloedvaten verandert na vernietiging in een gat in de celwand waardoor bloedingen en stollingen kunnen optreden met alle gevolgen van dien.

De mantra veilig en effectief lijkt meer op onveilig en dodelijk. Er zijn nu meer mensen overleden aan de spuit dan aan Covid vorig jaar. Hoezo de voordelen wegen op tegen de nadelen? Wat anders kan de conclusie zijn dan de mRNA spuit is een depopulatie werktuig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *