RiVM, EMA toezichthouder hebben een soort satanische genoegen mbt slachtoffers van het Corona ‘vaccin’

RiVM, EMA toezichthouder hebben een soort satanische genoegen mbt slachtoffers van het Corona ‘vaccin’

Wereld bekende virologen, immunologen, professoren van Universiteiten, medisch wetenschappers met tientallen jaren ervaring in het veld van virussen waarschuwen al sinds oktober voor de gevaren van de mRNA spuit. Prof Bhakdi en Dr. Wodarg zijn het meest actief en vele anderen met hen voorheen werkzaam in Pharma als Dr. Yeadon voormalig hoofd vaccine onderzoek bij Pfizer, waarschuwen voor de gevaren van mRNA en voornamelijk Immuunsysteem destructie.

De huidige generatie werkzaam in ziekenhuizen, bij RiVM, EMA, immuneologie virologie hebben hun opleiding en training genoten en samen gewerkt met deze wereldbekende artsen in Universiteiten waarvan zij nu gepensioneerd zijn. De mantra van de EMA is bijvoorbeeld dat de voordelen opwegen tegen de nadelen. Hoe kan het dat wanneer 54 mensen sterven aan het spuitje en 60 mensen dood gingen aan de mRNA spuit, wat zijn dan die voordelen? Statistisch gezien is er geen verschil.

Pfizer claimt 95% effectiviteit tegen Covid19. Even buiten beschouwing latend dat Covid19 nooit geïsoleerd is en men eerder uit post mortems monsters Influenza A+B aantrof, is dat de controle groep bestond uit 20.000 menselijke proefkonijnen en 20.000 in de placebo groep. De berekening werd gecalculeerd op basis van geselecteerd 150 proefkonijnen uit beide groepen. In de placebo groep was 142 positief en 8 werd in de controlegroep positief gemeten. Gemeten werd met de beruchte PCR test op standje 45! Laat mij raden. Op CT=45 in de Placebo groep en CT=28 in de Controlegroep! Selectieve meting dus.

Dit is gewoon gefabriceerde bullshit. De PCR test is boven de CT=28 waardeloos en je kunt er geen infecties mee meten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.